ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

3 Δεκεμβρίου 2008

Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όταν οι βάρβαροι Ρωμαίοι έκαψαν την Κόρινθο, Έλλην ιστορικός έγραψε: «Αλίμονο, χάνεται το γένος των Ελλήνων, γιατί οι Ελληνίδες, κάτω από τους μακροχρόνιους σκληρούς πολέμους, δεν γεννούν πια πολλά τέκνα. Και για να διατηρήσουμε τον πληθυσμό μας πρέπει να γεννούν τουλάχιστον τρία, γιατί τα δύο αντικαθιστούν τους γονείς όταν φεύγουν, και αν το τρίτο το πάρει πρόωρα ο πόλεμος ή η αρρώστια...» || Κατά την τουρκοκρατία, τα πιο γερά παιδιά, τα έπαιρναν οι ιουδαιοχριστιανοί "πνευματικοί πατέρες της διαβολής" και τα παρέδιδαν στους τούρκους. Σήμερα τα στέλνουν στην ξενιτιά. Υπολογίστε ακόμη τις τεχνητές ασθένειες, τα ατυχήματα... Τις πιο όμορφες κοπέλες τις πειθαναγκάζουν να γίνουν εταίρες των πρακτόρων της διαβολής, και έτσι δεν δημιουργούν οικογένεια, τους δε εφήβους τους οδηγούν στην ανεργία...

«Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται...»

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ - ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Η γυναίκα είναι ένας κρίνος, μια μικρή θεά, και καρπός της ανεπιφύλακτης αγάπης της είναι η νέα ζωή. Μετέχει στην θεία δημιουργία της ζωής και εκπροσωπεί την ειρηνική έκφρασή της, την τρυφερότητα και την ομορφιά. Δίδει τις πρώτες αρχές αγωγής στα παιδιά και έτσι καθορίζει την πολιτεία του μέλλοντος. Τα θεμέλια της κοινωνίας είναι οι γυναίκες και οι εστίες τους, οι οίκοι. Οι Έλληνες οφείλουν σέβας προς κάθε γυναίκα, διότι η προστασία της κοινωνίας είναι υπόθεση όλων. Ομοίως, το Έθνος είναι μία μεγάλη οικογένεια, και η Πατρίδα η μεγάλη μας μητέρα.

Η πιο ειρηνική και αισιόδοξη εικόνα της ζωής, είναι «η μητέρα με την κόρη της», (συμβολίζει και την συνέχεια της ζωής).
Το πιο ισχυρό φάρμακο για την θλίψη των ανθρώπων είναι το μειλίχιο χαμόγελο της θεάς Αφροδίτης.

Ο γάμος είναι ένας επίκτητος κοινωνικός θεσμός, ο γάμος είναι έκφραση αγάπης μεταξύ των δύο φύλων, και η επιλογή του συζύγου ανήκει (εκ φύσεως) στις γυναίκες, όπως ίσχυε ανέκαθεν στην αρχαία ελληνική πολιτεία. Οι ιουδαιοχριστιανοί αναιδώς πατούν ακόμη το πόδι της γυναίκας, ως μια ανήθικη και υβριστική συνέχεια της μεσαιωνικής «ζώνης αγνότητος».

Ο Έρως είναι ο θεός της αγάπης. Είναι θεός της ευτυχίας και «παίζει με τους θεούς και τους ανθρώπους» (ορφικός ύμνος). Ο έρως είναι ένα παιχνίδι αγάπης και χαράς μεταξύ των συζευγμένων, στο οποίο προσπαθεί ο ένας να κάνει τον άλλον πιο ευτυχισμένο, (και όχι να διεκπεραιώσει συζυγικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις).

Η καλύτερη ηλικία για γάμο είναι η εφηβεία, επειδή τα σώματα έχουν υγεία και ομορφιά (και έτσι γεννούν γερά τέκνα), είναι ακόμη νέοι και διαμορφώνουν κοινότροπη συμπεριφορά, ενώ η γέννηση σε μικρή ηλικία δεν αφήνει σωματικά προβλήματα (π.χ. κυτταρίτιδα) στις γυναίκες. Επί πλέον, οι γονείς έχουν εμπρός τους περισσότερα χρόνια να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Υπερήλικες γυναίκες γίνονται αυτές που έχουν γεννήσει πολλά παιδιά, (βάσει των κλινικών μελετών στις ΗΠΑ), διότι οι γεννήσεις κατά την εφηβική ηλικία αποτελούν αναγκαία φυσική λειτουργία του γυναικείου οργανισμού, και δι' αυτών επιτυγχάνεται ορμονική ισορροπία, προστασία από ασθένειες κ.α.

Η οικογενειακή ζωή δεν περιορίζει την ελευθερία των ανθρώπων, (αλλά την υποκινούμενη ασωτία).

Η γονιμότης των γυναικών διαρκεί μέχρι και την τέταρτη δεκαετία, (στο τέλος της χρειάζεται τεχνητή υποστήριξη). Το φυσικό μυστήριο του εμμήνου κύκλου συνεχίζεται, αλλά δεν παρέχει ευγονία και ευκαιρία για εγκυμοσύνη. (Στα ΜΜΕ προβάλλουν μεγαλύτερες ηλικίες, ως θαύματα τεχνολογίας, για να εξαπατήσουν τις νέες και να τις θέσουν εκτός οικογενειακής ζωής ή να τις ωθήσουν σε άλλη παγίδα). Αξιοποιήστε τα κρίσιμα νεανικά χρόνια...

Νέα εθνική συμφορά με τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις. Νέο κόλπο για να λιγοστέψουν τον γηγενή πληθυσμός της Ελλάδος. Αλλοδαποί φοιτητές συνωστίζονται στην τράπεζα σπέρματος και κάθε φορά εισπράττουν περί τα 100 €. Και φυσικά η ενδιαφερομένη γυναίκα δεν έχει το δικαίωμα να γνωρίζει την καταγωγή του σπέρματος. Συνεργαστείτε με γιατρούς εμπιστοσύνης και χρησιμοποιείστε προσωπικές ελεγχόμενες λύσεις....

Επειδή η αύξηση του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι θεμιτή στους ιουδαιοχριστιανούς εξουσιαστές, καταπολεμούν την μητρότητα και ό,τι άλλο είναι δυνατόν να επιτρέψει ή να ενθαρρύνει τις Ελληνίδες να κάνουν οικογένεια. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε οδηγίες και απόψεις που ξεστομίζουν οι «ειδικοί (κίναιδοι συνήθως) σύμβουλοι» ή πράκτορες. Μην απογοητεύεστε από ύπουλες υποτιμητικές προτάσεις, από δυσκολίες που σκοπίμως θέτουν στην ζωή σας. Η φθορά που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ είναι φαινομενική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κρατήστε πάσει θυσία καλές σχέσεις με τους γονείς σας και την οικογενειακή ζωή.

Υπ' όψιν ότι, οι «σωτήρες» είναι πράκτορες εκπαιδευμένοι στο να αναλαμβάνουν την "σωτηρία" μιας δήθεν προβληματικής καταστάσεως (κι αν δεν είναι θα την κάνουν προβληματική) και να την οδηγούν στον όλεθρο, χωρίς να φαίνεται ότι το έπραξαν σκοπίμως. Γι' αυτό ιδρύουν συνεχώς «φιλανθρωπικά ιδρύματα», κόμματα, τα οποία αναλαμβάνουν σύγχρονες στ{ρ}αυροφορίες ή αποστολές. Παράδειγμα, την προστασία του ελληνικού λαού και την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος (την τραγική μείωση του ελληνικού πληθυσμού), έχει αναλάβει προ πολλού η αρχιεπισκοπή των ιουδαιοχριστιανών, εκείνοι που απαρνούνται την οικογενειακή ζωή για τον εαυτό τους (!). Το «έλυσε» κάποιος αλλοδαπός σημίτης, φέροντας (από μίσος προς την Ελλάδα) αλλοδαπούς πάσης εθνότητος, διότι η διεθνοποιημένη πλέον κεφαλαιοκρατία (καπιταλισμός) ενδιαφέρεται μόνο για δίποδα καταναλωτικά ζώα, που τυχαίως βαδίζουν όρθια.

Προσοχή στις γεννήσεις. Μην δέχεστε ανεξέλεγκτες χειρουργικές επεμβάσεις. Τα ποσοστά των εκτρώσεων και των αμβλώσεων, καθώς και των χειρουργικών γεννήσεων (καισαρικών), είναι τραγικά και προσβλητικά μεγάλα! Ελάχιστες γυναίκες πλέον γεννούν φυσιολογικώς ή κατά τις εορτές και τα Σαββατο-Κύριακα. Τις περισσότερες τις μαχαιρώνουν σκοπίμως με φαινομενικό κίνητρο το αυξημένο κόστος, (και φυσικά όλα αυτά κάτω από ανοχή, μεθοδεύσεις, οδηγίες κυβερνητικών οργανισμών, κλινικών και πανεπιστημίων). Όμως, κύριος σκοπός τους δεν είναι τα χρήματα, αλλά να καταστρέφουν και να απογοητεύουν τις γυναίκες, για να μην τολμήσουν να ξαναγεννήσουν. Επί πλέον, οι χειρουργικές επεμβάσεις φέρουν πόνους και αφήνουν πολλά μεταχειρουργικά προβλήματα, ενώ η φυσιολογική γέννα επαναφέρει τον οργανισμό στις φυσιολογικές λειτουργίες.

Αποφεύγετε μερικά ενδύματα που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιακή περιοχή των ωοθηκών, κυρίως κατά την χειμερινή και εαρινή περίοδο, διότι η ψύξη και η υγρασία προκαλούν δυσκολίες στην σύλληψη και στην κυοφορία, εντείνουν/προκαλούν πόνους κατά την έμμηνη χρονική περίοδο, κ.α.

Μην τρυπάτε το δέρμα σας (π.χ. τους λοβούς για ενώτια, μύτη και χείλη για αρκουδο-χαλκάδες...), η εικόνα προκαλεί λύπη και οίκτο, είναι δε άκρως αντιαισθητική και αντιπαθητική για τους άνδρες. Κυρίως μην εμφυτεύετε μεταλλικά εξαρτήματα στο σώμα σας, διότι ο μόνιμος "βελονισμός" χτυπά τα ενεργειακά κέντρα του οργανισμού και προκαλεί δυσκολίες εγκυμοσύνης, δυσκοιλιότητα, ψωρίαση, τριχόπτωση, μελαγχολία, ερωτική αδιαφορία ή ανικανότητα, κατάθλιψη, αιθεροβάμονα εμμονή, νοητική οκνηρία... Γενικώς προκαλεί γέλια στους πράκτορες της διαβολής, που με τόσο φθηνά επιχειρήματα πείθουν για τόση ζημιά.

Ο αποκλεισμός των κοριτσιών στο να αναπτύξουν φυσιολογικώς την προσωπικότητά τους επιτυγχάνεται με προγράμματα των υπουργείων {παρα}παιδείας και {αν}εργασίας, επιβάλλοντας ψυχολογική συμπίεση και απογοήτευση. Οι δε πράκτορες της διαβολής με διάφορα τεχνάσματα τις κατευθύνουν προς τις αυτοχρηματοδοτούμενες γελοιοποιήσεις. Κύριος στόχος είναι η εύρεση θέσεων εργασίας για τις αλλοδαπές μουσουλμάνες και η μόνιμη εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Μην κάνετε δερματοστιξία. Αν ήταν κάτι όμορφο θα σας το έδινε η μητέρας σας και η φύση από μόνη της. Υπ' όψιν ότι: δεν είναι αναστρέψιμη παρά μόνον με αφαίρεση του δέρματος, ακόμη ότι προκαλεί αντιπαθητική εικόνα και θα σας κατατάξει στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Μην παρασύρεστε σε μόνιμες προβληματικές καταστάσεις από πρόσκαιρες συναισθηματικές δυσκολίες. Φράσεις του τύπου: «της μίλησα γιατί με εντυπωσίασε το τατουάζ....» είναι γραμμένες από κίναιδους/πράκτορες της διαβολής, για να σας πετάξουν στα περιθώρια της κοινωνίας. Ο,τιδήποτε δεν έχει φυσιολογική υπόσταση αποποιηθείτε το.

Δεν υπάρχουν εκ φύσεως στοιχεία κατωτερότητος στις γυναίκες (έναντι του ανδρός). Ό,τι υποτιμητικό ακούτε και διαβάζετε είναι υποπροϊόντα μυστικών υπηρεσιών, και προσπαθούν να σας υποβάλλουν καταστρεπτικές απόψεις για να σας ρίξουν σε κάποια παγίδα συμφοράς... είτε σε κάποιο από τα πολυεθνικά καταστήματά τους. || Πρωϊνή ραδιοφ{ο}νική εκπομπή: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ότι κάνω κάτι με μια γυναίκα που κάνει δουλειές του σπιτιού, που σιδερώνει, που πλένει....»

Τέτοιες κιναιδίστικες προτάσεις ξεστομίζονται από εκπαιδευμένα άτομα μυστικών υπηρεσιών της Δύσης ή Μ. Ανατολής ή των Βορείων, που προσπαθούν απεγνωσμένα πλέον να διαλύσουν τις ελληνικές οικογένειες, προφανώς κάτω από τις οδηγίες του Κίσσινγκερ. || Πρωτοσέλιδο θέμα σε εφημερίδα τους: «Οι Έλληνες είναι ο πλέον καθυστερημένος λαός της Ευρώπης. Τόσο που ακόμη δεν νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ των ανδρών....» κ.α.

Οι {που}...στιανοί ξανάρχονται. Η ομοφυλοφιλία ξεκίνησε από τους εσώκλειστους στις «μάντρες», και σήμερα την χρηματοδοτούν ή επιδοτούν κρυφίως, (π.χ. εκδίδουν βιβλία για δήθεν ομοφυλοφιλία στην αρχαία ελληνική πολιτεία). Είναι ανίκανοι να σας προστατέψουν, γι' αυτό δείξτε πρωτοβουλία αυτοπροστασίας. Μην αγοράζετε πορνοπεριοδικά και μην δοκιμάζετε / ακολουθείτε τις προτάσεις τους. Προσπαθούν πλαγίως να σας ρίξουν σε μη-φυσιολογική ερωτική συμπεριφορά ή σε ναρκωτικές ουσίες, δήθεν χάριν ελευθερίας, (π.χ. ...δεν είναι ακόμη καιρός για γάμο, ...η γέννα είναι επικίνδυνη, ...μέχρι τα ....άντα/ήντα να ζεις ελεύθερη, κ.α.). Πολλά από τα ΜΜΕ ανήκουν σε ξένους ανθελληνικούς επιχειρηματικούς κύκλους και επιδιώκουν να υποβάλλουν συμπεριφορά αυτοκαταστροφής για να σας αφήσουν χωρίς οικογένεια.... Γι' αυτό και ιουδαιοχριστιανικοί οργανισμοί βοηθούν φανερά πλέον τις αλλοδαπές με επιδόματα πολυτέκνων (και όχι τις πρώτες γεννήσεις των Ελληνίδων). Το είπαν κάποτε, Χρυσόστομος; «Αν δεν αλλάξετε θρησκεία θα αλλάξουμε τον λαό της Ελλάδος»... Η ευτυχία στην ζωή δεν έρχεται με παράξενα πράγματα. Η αναγνώριση της προσωπικότητος στην κοινωνία γίνεται με την ποιότητα των πράξεών μας, διότι το αποτέλεσμα θα γίνει αποδεκτό και αγαπητό στην κοινωνία. Ασχοληθείτε με την ποιότητα της ζωής. Ζωγραφίστε ένα όμορφο τοπίο, το χαμογελαστό πρόσωπο του παιδιού σας, ένα λουλούδι, ένα δένδρο, ένα φιλικό ζώο ή πτηνό... Τραγουδήστε ένα όμορφο ερωτικό τραγούδι... Παίξτε μουσική.... κ.ο.κ. για να νιώσετε την αγάπη του κόσμου να σας αγκαλιάζει.

Μην υιοθετείτε διεθνιστικές εορτές, διότι είναι προσβλητικές και δόλιες. Δι' αυτών θέλουν να εγκαθιδρύσουν την παγκοσμιοποίηση, η οποία γίνεται μόνο με το ισοπέδωμα των ηθών - εθίμων και των πατροπαράδοτων τοπικών εθνικών αξιών. Π.χ. είναι προσβλητικές διότι την μητέρα, την κόρη, τον πατέρα, πρέπει να τους σεβόμαστε κάθε μέρα και όχι μία φορά τον χρόνο. Η ημέρα της αντισύλληψης είναι η ημέρα των προφυλακτικών και κατά της ζωής· (την προωθούν οι περι{αν}ούσιοι από δολιότητα, σε λαούς που θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό τους). Εάν τις εξετάσετε προσεκτικώς, θα δείτε πως όλες ενέχουν κάποιον δόλο.

Μην αξιώνεται υπερβολικές απαιτήσεις από τους άνδρες. Η μάχη για την επιβίωση είναι τρομακτικά δύσκολη. Ασχοληθείτε με την ποιότητα των αναγκαίων... και αυτό θα σας φέρει πραγματική ευημερία. Ενισχύστε τους Έλληνες της επαρχίας αγοράζοντας ελληνικά πράγματα. Φτιάξτε μόνες σας φυσικά καλλυντικά, ενδύματα, μαγειρεύματα, ποτά, και άλλα πράγματα για να νοιώθετε την χαρά της δημιουργίας και να ξοδεύετε λιγότερα χρήματα.

Η γυναίκα είναι η βασίλισσα του οίκου, είναι η εστία του σπιτιού. Δέον είναι, όπως, τα του οίκου (εσωτερικά) να τα διαχειρίζεται η γυναίκα, και τα της κοινωνίας (εξωτερικά) ο άνδρας. Επίσης, «τα εν οίκω μη εν δήμω», τα οικογενειακά ζητήματα να μην κοινοποιούνται. Δηλαδή μην παρεμβαίνετε σε οικογενειακές υποθέσεις άλλων, αλλά ούτε και να επιτρέπετε το αντίθετο. Θεμιτή να είναι η συζυγική συναίνεση και η κατανομή αρμοδιοτήτων, για οικογενειακή ευτυχία.

Μην εκτοπίζετε την τρίτη ηλικία από τον οίκο σας. Τα «γηρατειά» έχουν εμπειρική σοφία ικανή να σας προστατέψει. Είναι μια ευγενική ανταπόδοση της αγάπης που εκφράζουν για σας.

Μην κάθεστε σε μεταλλικά ή πέτρινα καθίσματα, διότι προκαλούν χρόνια γυναικολογικά προβλήματα.

Αποφεύγετε τα νερά (γενικώς μην βρέχεστε) κατά τις ημέρες του εμμήνου κύκλου. Προκαλούν πόνους (ή εντείνουν) ρευματικά, πονοκεφάλους, νευρόπονους και άλλες ενοχλήσεις.

Για να ξεκινήσετε την εγκυμοσύνη σας πιο εύκολα, τρώτε τροφές που ταιριάζουν στον γυναικείο οργανισμό και βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες, (ιδιαιτέρως ωφέλιμες είναι οι γλυκοπατάτες και τα σπαράγγια), κάντε τοπικά ζεστά ατμόλουτρα με λεμονανθούς ή ροδοπέταλλα. Αποφεύγετε το άγχος και την στενοχώρια. Μην προγραμματίζετε την ερωτική σας ζωή.

Εγκυμοσύνη: Μην καταναλώνετε περιττοβλαβερά προϊόντα, ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης όπως: καφέ, τσάϊ (μαύρο), αναψυκτικά του εμπορίου, τηγανισμένο λάδι, πιπέρι, άλλα καρυκεύματα. Ιδιαιτέρως, να αποφεύγετε την λευκή ζάχαρη, διότι το παιδί σας θα φορέσει γυαλιά σε πολύ μικρή ηλικία. Προτιμήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Προσοχή, επίσης, να μην λείψει το ιώδιο, ιδιαιτέρως τους τελευταίους 2-3 μήνες της εγκυμοσύνης, διότι η τυχόν ανεπάρκειά του προκαλεί νοητική καθυστέριση στο παιδί, (υπάρχει μόνο στο θαλασσινό [όχι ορυκτό] αλάτι, και στα αλιεύματα γενικώς).

Προστατέψτε τα παιδιά σας από τους σκόπιμους πειρασμούς που διασκορπούν εντέχνως οι κρατικές υπηρεσίες, είτε απλώς αναιδείς και ξέφρενοι επιχειρηματίες. Να κρατάτε σωστά τους κοινωνικούς ρόλους-χαρακτήρες ευθυνών (πατέρας, μητέρα). Τα παιδιά πρέπει να νοιώθουν ότι έχουν πατέρα και μητέρα, και ότι είναι ικανοί να τους συμβουλέψουν σωστά. Μην λέτε ποτέ ψέματα στα παιδιά σας (ούτε για καλό σκοπό). Προσπαθήστε με υπομονή να εξηγήσετε (στο επίπεδό τους) ποίο είναι το σωστό.

Φροντίστε, ώστε τα παιδιά σας να μην κάνουν πράγματα που δεν γνωρίζετε. Εάν είναι κάτι καλό γιατί να μην το μάθουν οι γονείς; Εάν είναι κακό γιατί να το πράξουν τα παιδιά; Οι εκπαιδευμένοι πράκτορες της διαβολής σπέρνουν διαιρετικά ιδεολογήματα μέσα από έντυπα και ΜΜΕ, με σκοπό να τα αποστασιοποιήσουν από τις οικογένειες και να μην έχουν επικοινωνία με τους μεγαλυτέρους, και έτσι να είναι ευάλωτα στις διαβολές, (για να τα κάνουν κίναιδους, να τα ρίξουν στα ναρκωτικά...)

Δώστε την αίσθηση στα παιδιά σας ότι τα αντιμετωπίζετε φιλικά, με αντικειμενικότητα, και σαν να είναι λίγο μεγαλύτερα στην ηλικία (αυτός τους δίδει αυτοπεποίθηση). Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας στο να εξετάζουν από μόνα τους τυχόν συνέπειες και παραμέτρους αποτυχίας (σε κάθε κίνηση που σκέπτονται να κάνουν), να αναλύουν και να μελετούν τους πιθανούς κινδύνους.

Αναθέστε στα παιδιά σας να κάνουν εργασίες προσφοράς για την οικογένεια ή για τους ηλικιωμένους. Αναθέστε οικολογικές έρευνες και μελέτες υγείας, π.χ. για τις βλαβερές συνέπειες κακών συνηθειών, (π.χ. κάπνισμα, ποτά).... Έτσι θα αποφύγουν πολλές από αυτές τις παγίδες.

Μην φιλονικείτε εμπρός σε μικρά παιδιά, ακόμη και αν έχετε δίκαιο, διότι στιγματίζεται ο ψυχικός τους κόσμος. Επίσης, μην εκφράζετε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τον σύζυγό σας ή άλλα πρόσωπα. Όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι οι γονείς τους είναι αξιαγάπητοι, δίκαιοι, έξυπνοι... Το πατρικό/μητρικό μίασμα είναι ισόβιο και καταστρέφει ζωές.

Αναθέστε καλλιτεχνικές και πνευματικές εργασίες σχετικές με την ελληνική παράδοση, για να αναπτύξουν ελληνική αγωγή και αρμονική αισθητική, για να αποκτήσουν ηθική υπόσταση. (Παρατηρήστε πως ο,τιδήποτε προστατεύει την κοινωνία, την γυναίκα, την οικογένεια... τα ΜΜΕ το υποτιμούν και το χλευάζουν σκοπίμως). Μην μεταφέρετε στα παιδιά σας συναισθήματα αποτυχίας.

Να βγάζετε τα παιδιά σας συχνά έξω από το σπίτι για περίπατο σε φυσικό περιβάλλον, για μπάνια στην θάλασσα, και κυρίως σε αρχαιολογικούς χώρους.

Μακρυά από την τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά... γιατί υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά σας, να πιστέψουν ότι τα ΜΜΕ λένε ή γράφουν αλήθειες. (Υπ' όψιν ότι, οι περισσότεροι πρωτοσέλιδοι τίτλοι είναι "γκρίζες" - πληρωμένες διαφημίσεις ή απειλές....)

Μην πηγαίνετε τα παιδιά σας σε εκκλησίες, διότι τα απεικονιζόμενα σκυθρωπά πρόσωπα των κυφωμένων και ξενόφερτων "αγίων" επιδρούν αρνητικά στο υποσυνείδητο. Μετά βλέπουν άσχημα όνειρα, επιρρέπουν σε κακές πράξεις, νοιώθουν ανησυχία, γίνονται ανυπάκουα, ξεστομίζουν ύβρεις, υστερούν στην παιδεία... (επειδή φεύγει ο νους τους σε αιθεροβάμονες σκέψεις).

Κρατείστε τα παιδιά σας μακρυά από κόμματα, ομάδες, θρησκείες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανεξέλεγκτες κοινωνικές ή ιδεολογικές κινήσεις! Αντ' αυτών προτρέψτε τα να μάθουν αρχαία ελληνικά και να διαβάζουν κείμενα αρχαίων φιλοσόφων.

Απομυθοποιήστε πολιτικά και άλλα πρόσωπα (για σας και τα παιδιά σας), άτομα - σκύβαλα της νύχτας, ηθοποιούς της πορνοτηλεόρασης... καθώς και τις σύγχρονες ανήθικες (δήθεν καλλιτεχνικές) μουσικές κ.α. εκδηλώσεις, πρόσωπα του ποδοσφαίρου και του υποκόσμου.... Μην εντυπωσιάζεστε από βαρύγδουπους τίτλους, προς το παρόν πωλούνται από ελεύθερα ιδιωτικά πανεπιστήμια (δηλαδή χωρίς σπουδές θρανίου), σε λίγο ίσως και στα περίπτερα. (Υπ' όψιν, πώς, όσοι από αυτούς «κρύβονται» πίσω από βαρύγδουπους - αγορασμένους τίτλους και λαιμοδέτες (γραβάτες), είναι ψυχασθενείς και χρειάζονται θεραπεία).

Προτρέψτε τα παιδιά σας να ασχοληθούν με την ελληνική μουσική παράδοση και τους χορούς, για να αποκτήσουν ισχυρή προσωπικότητα και αντίσταση στην δολιοφθορά των πολυεθνικών μηχανισμών, που προσπαθούν να σας τα καταστρέψουν.

Να προσέχετε την διατροφή της οικογενείας σας. Πολλά βιομηχανοποιημένα προϊόντα εμπεριέχουν συντηρητικά, χρωστικές και διογκωτικές ύλες οι οποίες προκαλούν διάφορα προβλήματα, όπως: Ορμονικές διαταραχές, υπερβολική πάχυνση (χωρίς να τρώτε πολύ), σπυράκια στο πρόσωπο, στομαχικές ενοχλήσεις...

Μην αγοράζετε τρόφιμα από πολυεθνικές επιχειρήσεις, διότι είναι οι κρυφοί χρηματοδότες κάθε πολέμου για άνοιγμα νέων αγορών, π.χ. χερσόνησος Αίμου (Βαλκάνια). Η "δραχμή" σας γίνεται σφαίρα για αθώους ανθρώπους, γίνεται πορνοπεριοδικό για να καταστρέψει τα παιδιά, γίνεται δόση ναρκωτικού για τους νέους.... Επί πλέον, όταν έρχονται από μακρυά χρειάζονται περισσότερα και ισχυρότερα συντηρητικά, (τα οποία επιβαρύνουν την υγεία σας). Ακόμη, προσθέτουν ναρκωτικές ή άλλες εξαρτησιογόνες ουσίες για να εθιστείτε σε δικές τους γεύσεις (για μόνιμη πελατεία).

Να τρώτε αρκετά φρέσκα φρούτα της εποχής, για να έχετε καλή λειτουργία του οργανισμού, απαλό και καθαρό δέρμα.

Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας (κυρίως τις κόρες), να μην σταματούν στον δρόμο και να μην απαντούν σε δήθεν ερωτήσεις ή κολακείες. Κυκλοφορούν αποθρασυμένοι αλλοδαποί (κατευθυνόμενοι από δικά τους φυλλάδια ή διεθνιστικά πορνοπεριοδικά) και ενοχλούν ελληνίδες, με σκοπό να γαντζωθούν στην Ελλάδα. Καλέστε την αστυνομία, ή σε βοήθεια Έλληνες περαστικούς. Είναι υποτιμητικό να σας χλευάζουν και να σας περιγελούν πισώπλατα αφρικανοί, ασιάτες....

Υπ' όψιν ότι, στους δρόμους συχνά κυκλοφορούν πράκτορες και πρακτόρισσες διαφορετικών φυλών, ως δήθεν ζευγάρια, ακόμη και (διπλοπληρωμένες) μελαμψές πόρνες έφεραν, για να συνηθίσουν οι άνδρες στην ιδέα της επιμειξίας και του μιγαδισμού. (Για τον ίδιο λόγο επίσης επιβάλλουν ξένους στις ποδοσφαιρικές ομάδες κ.α., τους ηρωοποιούν και προβάλλουν, υποτιμώντας και παραγκωνίζοντας έτσι τα ελληνόπουλα).

Προτρέψτε τα παιδιά σας (αγόρια και κορίτσια) να κάνουν γνωριμίες μόνον σε φιλικές ή συστημένες συναντήσεις και σε οικογενειακό περιβάλλον. Ποτέ σε ξένους χώρους και με ξένους ανθρώπους. Έτσι θα αποφύγετε πολλές ταλαιπωρίες.

Προσοχή, προστατέψτε την οικογένειά σας από την ηπατίτιδα Α, που μεταφέρουν στην Ελλάδα οι Ασιάτες. Μην περιμένετε μέτρα προστασίας από το κιναιδίστικο και ανθελληνικό κράτος.

Να κοιμάστε πάντα νωρίς, διότι μερικά ζωτικά όργανα μόνον την νύχτα μπορούν να αναπληρώσουν δυνάμεις, (π.χ. το ήπαρ "ξεκουράζεται" και αναπληροί περίπου μεταξύ δώδεκα και τρεις τα μεσάνυχτα). Εάν ξενυχτήσετε μερικές ημέρες, αμέσως θα φανούν ρυτίδες στο μέτωπό σας.

Το κάπνισμα προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας: ρυτίδες, σκοτεινούς κύκλους κάτω από τα μάτια, πανιασμένο - μαραμένο πρόσωπο, στομαχικές διαταραχές, μόνιμο βήχα, βλάβες και όζους στους πνεύμονες, ορμονικές διαταραχές και πρόωρη γήρανση (τέσσερα με πέντε χρόνια ενωρίτερα έρχεται η εμμηνόπαυση - επίσημες κλινικές έρευνες στην Αμερική), ινομυώματα και όγκους στους μαστούς και στην μήτρα. Επίσης, παράγει άσχημη οσμή σε όλες τις εκκρίσεις του οργανισμού μέσω του αίματος, (όπως συμβαίνει με το σκόρδο, παστρουμά...), μαυρίζει και τρυπάει τα δόντια, προκαλεί εκνευρισμό και απογοήτευση, μείωση της μνήμης, ενώ οι θάνατοι από καρδιαγγειακά προβλήματα και εμφράγματα του μυοκαρδίου, οφείλονται σχεδόν αποκλειστικώς στο κάπνισμα !!!

ΠΗΓΗ: ΕΥΜΟΛΠΙΔΕΣ